Benieuwd naar ons assortiment?
732/21 Second Street, King Street, United Kingdom +65.4566743

TableBooking


  OverOns

  Goedeten

  Al op jonge leeftijd is mijn passie voor goed eten ontstaan. Opgegroeid in een slagersgezin was er thuis altijd aandacht voor lekker en verantwoord eten.

  Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse restaurants. Uiteraard begonnen in de afwaskeuken en stap voor stap omhooggeklommen tot achter de kachel.

  In 2018 heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf te starten, MAUK Catering. Een unieke kans om mijn brede kennis en mijn voorliefde voor goed eten te delen met iedereen.


  MAUK CATERING

  Goedeprijs

  Mooie gerechten op maat voor u samengesteld
  MAUK Catering levert graag maatwerk. Wij kunnen alles voor u verzorgen.
  Aankleding van de feestlocatie, tenten, tafels en stoelen, servies, glazen, bestek, bloemen, muziek en alles wat u nog maar meer wenst. En daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook het allerlekkerste eten.

  Met MAUK Catering hoop ik mijn liefde voor mooie gerechten over te kunnen brengen op mijn gasten. Daarnaast hoop ik gezelligheid en een goede sfeer mee te brengen. Lekker ontspannen genieten met elkaar, dat vind ik belangrijk. Goed gastheerschap gecombineerd met veel enthousiasme en maatwerk, dat is waar MAUK Catering voor staat.


   
  • MAUK heeft voor ons hele personeel een uitgebreid buffet gemaakt en op onze locatie afgeleverd. Heerlijk gegeten. Veel keuze uit verschillende huisgemaakte gerechten, alles vers en ambachtelijk en dat proef je.
   Dave van Maanen - Vloerenhuis Amsterdam
  • Heerlijk genoten van een perfecte ribeye op de barbecue. De kwaliteit van het vlees was echt waanzinnig goed. Een ware smaaksensatie. Ben je een liefhebber van een goed stuk vlees, dan is dit echt een aanrader! MAUK kan niet alleen goed koken maar heeft ook verstand van lekker vlees.
   Willem
  • Op de feestavond van de Vrijwillige Brandweer Voorthuizen heeft MAUK voor het eten gezorgd. Een uitgebreid buffet met heerlijke voorgerechten (zoals wraps, een vis- en vleesschotel), verschillende warme gerechten (zoals rollade, kip met spek en super verse sperziebonen en aardappels uit de oven), een heerlijke Griekse salade en een geweldig ijsdessert met fruitsalade toe. Wilt u zelf ook lekker genieten van uw feest? Laat MAUK het buffet voor u verzorgen. Een echte aanrader.
   Vrijwillige Brandweer Voorthuizen

  MAUKCatering