Benieuwd naar ons assortiment?
732/21 Second Street, King Street, United Kingdom +65.4566743

TableBooking


  MAUK CATERING

  BBQ

  Lekker buiten koken en eten
  Natuurlijk mag daarbij een goed stuk vlees of vis voor de barbecue niet ontbreken. MAUK Catering heeft verschillende BBQ-pakketten. De menu’s bestaan uit verschillende soorten vlees en vis en natuurlijk horen daar ook fijne salades en lekkere sauzen bij. Uiteraard mag onze huisgemaakte kruidenboter met stokbrood niet ontbreken.

  MEER OVER BBQ


  BUFFETTEN

  ONBEZORGD GENIETEN
  Genieten van een heerlijk buffet zonder zorgen? MAUK Catering regelt alles voor u. Verse producten van hoge kwaliteit en alles ambachtelijk bereid in onze eigen keuken. Het geeft u de tijd en ruimte om lekker van uw gasten te genieten.

  MEER OVER BUFFETTEN

  MAUK CATERING

  FEESTELIJKEHAPJES & TAPAS

  MAUK Catering verzorgt heerlijke hapjes en tapas voor uw feest.
  Een compleet tapas buffet, een lekkere borrelplank, luxe warme borrelhapjes; alles kan. Van gevulde eitjes tot aan wraps en van heerlijke kaasplanken tot aan warme gehaktballetjes. Geweldig toch, als iemand dit voor je regelt.

  MEER OVER HAPJES & TAPAS


  BRUILOFTEN,FEESTEN & PARTIJEN

  Ook voor de mooiste dag uit uw leven, een goed feest of gewoon een gezellig partijtje moet u bij MAUK Catering zijn. Of het nu een verjaardagsfeest, een jubileum of een bedrijfsfeest is, wij regelen alles voor u. Ons creatieve team kan zelfs de complete aankleding voor u verzorgen.

  MEER OVER BRUILOFTEN, FEESTEN & PARTIJEN

  MAUK CATERING